Ansvarsfraskrivelse

Om Ansvarsfraskrivelse

Spilregler.dk tilbyder en stor samling spilleregler, som frit kan benyttes. For at mindske risikoen for at rettighederne angående copyrights krænkes, har vi taget vore forholdsregler. Vi vil ved hjælp af denne ansvarsfraskrivelse informere alle dem, der kan have interesse i copyrights på de spilleregler, vi stiller til rådighed på vores webside.

Lovgivningen omkring internetudvikling og anvendelse er stadig i bevægelse, og det er ikke altid klart, hvad der er lovligt og ulovligt.

Vi prøver at handle omsorgsfuldt og har ikke hensigt at skade nogen. Hvis vi alligevel skader en copyrightholders interesser, beder vi om at kontakte os. Om nødvendigt vil vi fjerne de pågældende spilleregler fra vores webside hurtigst muligt.

Der kan ikke erhverves rettigheder over oplysningerne på denne webside. Redaktionen erkender eller accepterer intet ansvar for skade forårsaget af fejl i de (forældede) informationer, som står til rådighed via denne webside.

Indehaverne og designerne af denne webside erkender intet ansvar for skade forårsaget direkte eller indirekte gennem indholdet af denne hjemmeside.

ansvarsfraskrivelse

. . . sådan er reglerne